İnkılap Ortaokulu


Vizyon: BIZ; ögrencilerimizi, çagın gerektirdigi anlayısa ve teknolojik ihtiyaçlara cevap verebilecek donanıma sahip, çevresiyle olumlu ve uyumlu iletişim kuran, bilgi ve becerisini hayatına yansıtan, görev ve sorumluluk duygusuyla okula niçin geldiğinin bilincinde olan bireyleri mutlu ve basarili olacagi bir hayata hazirlamak için varız.

Misyon: Horasan İnkılap O.O. olarak; Atatürk´ün göstermiş olduğu yolda, bilimsel ve çağdaş eğitim öğretim ile öğrencilerimizin bireysel özelliklerine göre gelişimlerini, bağlamak ve böylece topluma birer birey olarak yetişmeleri için varız.Çocuklarımızın kendine özgü niteliklerini yitirmeden eğitim almalarını hedefliyoruz.Ulusal ve evrensel değerleri, birikimleri kavrayan ve onlara katkıda bulunan; değişim ve gelişime açık; Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenli; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek, Daima sosyal yaşantıyı çeşitlendirip zenginleştirecek yatırımlara önem vermek; tüm kaynaklarını eğitim alanında kullanmak, Öğrencisinin sahip olduğu yetenekleri ortaya çıkaran, geliştiren; akademik başarısını yükselten, çalışmaları eğitim alanında referans gösterilen, etkin ve öncü bir kurum olmak ilkemizdir.

Başarılar: 2009-2010 eğitim ve öğretim yılında 2 Fen lisesi, 8 Anadolu Öğretmen lisesi, 25 Anadolu lisesi, 9 Meslek lisesi ve 3 PYBS olmak üzere toplam 47 öğrencimiz sınavlarda başarılı olmuştur. 2010-2011 eğitim ve öğretim yılında 3 Fen lisesi, 6 Anadolu Öğretmen lisesi, 29 Anadolu lisesi ve 15 Meslek lisesi olmak üzere toplam 53 öğrencimiz sınavlarda başarılı olmuştur. 2011-2012 eğitim ve öğretim yılında 2 Fen lisesi,2 Sosyal Bilimler lisesi, 4 Anadolu Öğretmen lisesi, 25 Anadolu lisesi, 12 Meslek lisesi ve 2 PYBS olmak üzere toplam 47 öğrencimiz sınavlarda başarılı olmuştur.

Saatler: 08:30-14:50
Isınma: KALORİFER
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0442 711 50 20

Belgegeçer - (442) 711 5020

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://horasaninklaportaokulu.meb.k12.tr

Adres - Recep Tayyip Erdoğan Mahallesi Şehit Bahattin Uslu Caddesi İNKILAP ORTAOKULU No 10 Horasan

Öğretmen :30
Öğrenci :535
Derslik :26
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1205
Öğretim Şekli :Tekli Eğitim

Yerleşim Yeri -

Adres - Recep Tayyip Erdoğan Mahallesi Şehit Bahattin Uslu Caddesi İNKILAP ORTAOKULU No 10 Horasan

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezindedir, Erzurum iline 95 km mesafededir.